Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

Για πολλοστή φορά ο Παλαιστινιακός λαός ζει το δράμα της Ισραηλινής επιθετικότητας. Με πρόσχημα την μη τήρηση της εκεχειρίας από την Χαμάς. Οι Ισραηλινοί με τις πλάτες των Αμερικανών βομβαρδίζουν ανηλεώς με υπερσύγχρονα όπλα και τεράστια δύναμη πυρός τη Γάζα αφήνοντας πίσω τους θύματα, αθώους άμαχους Παλαιστίνιους μεταξύ τους και πολλά παιδιά.
Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί αμήχανη το συνεχιζόμενο έγκλημα εναντίον αθώων πολιτών, με τις Αραβικές χώρες για μια ακόμα φορά διχασμένες, λες και περιμένουν όλοι την κάθαρση από τις σιδηρόφρακτες στρατιές του Ισραήλ.....
Καταδικάζουμε απερίφραστα την Ισραηλινή εισβολή στη Γάζα και την δολοφονία του Παλαιστινιακού λαού που εξελίσσεται σε ανθρωπιστική κρίση και απαιτούμε:
  • Άμεση κατάπαυση του πυρός
  • Ειρήνευση στη Μ. Ανατολή
  • Ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος

Οφείλουμε να εξάρουμε την συγκινητική συμπαράσταση του Ελληνικού λαού στο δράμα που περνούν οι αδελφοί μας Παλαιστίνιοι με κάθε είδους υλική και ηθική βοήθεια..... Σ' αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η μετάβαση στις εμπόλεμες περιοχές ομάδας των Γιατρών της Ειρήνης με επικεφαλή τον Πρόεδρό τους Ν. Δούση Ρασσιά (Δημοτ. Σύμβουλος Αμαρουσίου)

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε Γκόρτσο, αυτός δεν είναι o «γιατρός» που είχε καλλιτεχνικό διευθυντή τον «ΚλεφτόΚώστα» στο Πνευματικό Κέντρο επί δημαρχίας «Τάκη», για τα ελλείμματα του οποίου ωρυόταν ο νυν δήμαρχος-γιατρός ότι καταχρεώθηκε ο δήμος και ότι θα τους στείλει όλους φυλακή; Όχι μόνο φυλακή δεν τον έστειλε αλλά κατάφερε να τον «αρπάξει» από το ΠΑΣΟΚ και να τον κάνει συνεργάτη με «έμμισθη» σχέση. Τελικά όλοι οι καλοί «γιατροί» μαζεύτηκαν στο Δήμο Αμαρουσίου. Υπάρχει άλλος δήμος στον κόσμο με τόσους «έμμισθους» γιατρούς;
Τελικά ο «Τάκης» την έπαθε σαν τον Παναθηναϊκό (του πήραν τους καλύτερους παίχτες οι αντίπαλοι).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
....... Δούση Ρασσιά (Δημοτ. Σύμβουλος Αμαρουσίου)...


Γκόρτσο εκδηλώθηκες,,, έγινες Σκούταρης !!!!!!
Ο χρήστης Γκόρτσος είπε…
Προφανώς κάποιοι δεν μπορείται να ξεχωρίσετε την πολιτική διαδρομή κάποιου... απο την ανθρωπιστική του προσφορά... Στην ανάρτηση γίνεται αναφορά για την συμπαράσταση... όλου του Ελληνικού λαού... στον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό... άρα θα είμασταν μικρόψυχοι με τον να μην αναφέρουμε και τον συγκεκριμένο γιατρο.. που ειναι και συμπολίτης μας..
Τώρα όσο για τις αναφορές σου περί έμμισθης σχέσης του με το σύστημα Πατούλη... μπορείς να τα γράψεις ξεκάθαρα.. και να εισαι σίγουρος οτι θα βρούν την θέση που τους πρέπει και τους αξίζει... σ'αυτο το ιστολόγιο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ελάτε τώρε ρε παιδιά από το δράμα του Παλαιστινιακού λαού και την ανθρωπιστική βοήθεια το πήγαμε στον Τζανίκο και στον Πατούλη. ΄Ελεος Σκούταρη εκτός αν λειτουργείς σαν λαγός προβοκάτσιας κάποιων άλλων.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η απάντησή μου σε όλα αυτά που γράφεις...
ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ (ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ-ΜΑΝΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ)
www.youtube.com/watch?v=eUUhje82aMg
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε Σκούταρη για πες μας που βρήκες εσύ τα χρήματα και πορεύεσαι;
Μήπως....;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τελικά σοσιαλιστής είσαι Σκούταρη ή κομμουνιστής???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανώνυμε δεν άκουσες όλο το τραγούδι,,, εκεί θα βρεις την απάντηση,,

αλλά να σε κάνω μια ερώτηση:

- το blog σου είναι μόνο για σοσιαλιστές;

άκου και αυτό το τραγούδι,,

Αρνιέμαι, αρνιέμαι, ΑΡΝΙΕΜΑΙ!

Μη σε τρομάζουν οι εικόνες

http://www.youtube.com/watch?v=R7yGQGnfm9w
Ο χρήστης Γκόρτσος είπε…
Σκούταρη μόνο αυτό.... μάλλον δεν είδες κ δεν άκουσες το μουσικό κομμάτι που έχουμε επιλέξει να παίζει σαν επένδυση του ιστολογίου..
Να ξέρεις επίσης κάτι.. υπογράφω και αναρτήσεις και σχόλια πάντα σαν ΓΚΟΡΤΣΟΣ... Ελπίζω να είναι ξεκάθαρη η ιδεολογική τποθέτηση του ιστολογίου και να μην σου αφήνει απορίες....

Δημοφιλείς αναρτήσεις