ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ..... ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ....

Κάλπη-κος ανασχηματισμός για επικοινωνιακούς λόγους και στο βάθος εκλογές. Ο κύριος Καραμανλής με την αποπομπή Αλογοσκούφη και του ξαδέρφου, την είσοδο Σαμαρά στην Κυβέρνηση και την υφυπουργοποίηση με γεωγραφικά κριτήρια κάποιων Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας , προσπαθεί να ρετουσάρει την άσχημη εικόνα της κυβέρνησης και οριακά έστω , να ανακάμψει στα ποσοστά των σφυγμομετρήσεων η Κυβερνητική Παράταξη.
Είναι ένας ανασχηματισμός χωρίς ουσία που δεν αφορά τον λαό και τους πολίτες και είναι σίγουρο ότι για μια ακόμα φορά ο λαός θα γυρίσει την πλάτη στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό. Είναι χρέος του ΠΑΣΟΚ και χρέος όλων μας να αποκαλύψουμε και να καταγγείλουμε την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική και παράλληλα να προβάλλουμε τεκμηριωμένα τις θέσεις μας για έξοδο από την κρίση , για ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων, για να αποκτήσει η χώρα το χαμένο της κύρος, για μια Ελλάδα που μας αξίζει, για μια άλλη πολιτική που είναι εφικτή.
Επειδή μπορεί να προκύψει κατά πάσα πιθανότητα εκλογικός αιφνιδιασμός όλες οι υγιείς δυνάμεις της δημοκρατικής παράταξης πρέπει να είναι σε διαρκή ετοιμότητα και επαγρύπνηση. Επειδή δεν θέλουμε να νικήσουμε γιατί οι άλλοι είναι χειρότεροι αλλά θα νικήσουμε (και σίγουρα θα νικήσουμε) γιατί είμαστε εμείς πολύ καλύτεροί τους.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός τελικά πραγματοποιήθηκε.
Όλα τα Μ.Μ.Ε. δυστυχώς είναι τοποθετημένα υπέρ του ανασχηματισμού. Αυτού του ανασχηματισμού οποίος και καθυστέρησε αλλά και χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα θα είναι.

• Είναι σίγουρο ότι η κυβέρνηση αγοράζει χρόνο.
• Είναι σίγουρο ότι τα πρόσωπα τα οποία επέλεξε ο Καραμανλής είναι μάλλον το αμορτισέρ για την κατρακύλα της Κυβέρνησης και της παράταξής τους.
• Είναι επίσης σίγουρο ότι τα πρόσωπα τα συγκεκριμένα δεν αποτελούν και την καλύτερη λύση, άλλωστε τα περισσότερα είναι δοκιμασμένα κατά την προηγούμενη θητεία της Κυβέρνησης και κατά γενική ομολογία δεν είχαν καλά αποτελέσματα.
Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του νυν υπουργού οικονομίας, και όχι μόνο, με την διόλου καλή προηγούμενη υπουργική του θητεία.
Όμως θα σταθώ στην εξής κουβέντα η οποία πρέπει να έχει τη μεγαλύτερη σημασία για μας.
΄΄…δεν θέλουμε να νικήσουμε γιατί οι άλλοι είναι χειρότεροι αλλά να νικήσουμε (και σίγουρα θα νικήσουμε) γιατί είμαστε εμείς πολύ καλύτεροί τους.’’..
Πρέπει να κερδίσουμε γιατί θα είμαστε καλύτεροι, γιατί θα εμπνεύσουμε το λαό για ένα καλύτερο αύριο, γιατί θα πείσουμε τον κόσμο ότι ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά εκεί που την πρώτη τετραετία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ήταν.
Είναι εφικτό ή ουτοπία κάτι τέτοιο.
Εμείς πρέπει να το απαντήσουμε σύντροφοι.
Μόνο εμείς …….
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενωμένοι και συσπειρωμένοι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις