ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ!!!!!

Η οικονομική κρίση που μαστίζει την υφήλιο σε συνάρτηση με την ανικανότητα της Ελληνικής κυβέρνησης, εκτός από τις ευαίσθητες ομάδες και τους οικονομικά ασθενέστερους χτυπάει εξ ίσου έντονα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Πρέπει να ληφθούν οπωσδήποτε μέτρα για την τόνωση της τοπικής αγοράς του Μαρουσιού και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της πόλης μας. Ο τοπικός Εμπορικός Σύλλογος πρέπει να πάρει σοβαρές πρωτοβουλίες ενίσχυσης της αγοράς ΤΩΡΑ !!! την κρίσιμη περίοδο των εκπτώσεων για προσέλκυση του αγοραστικού κοινού και όχι μόνο να αναλώνεται σε παλικαρισμούς όπως έκανε δια του Προέδρου του την περίοδο των γιορτών για να ανοίξουν τα καταστήματα επί πλέον μία Κυριακή ( απόφαση μετέωρη που άρον άρον την πήρε πίσω). Στην κατεύθυνση ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων πρέπει να κινηθεί με ουσιαστικές πρωτοβουλίες και ο Δήμος Αμαρουσίου και ο κος Δήμαρχος να μην αρκείται μόνο σε φραστικές και άνευ ουσίας επισημάνσεις. Η συνεργασία Δήμου - Εμπορικού Συλλόγου και πολιτών για την τόνωση της αγοράς πρέπει να γίνει άμεσα ακόμα και με την διενέργεια παράλληλων εκδηλώσεων προσέλκυσης του κοινού , όπως διάφορα χαπενιγκς καλλιτεχνικά events στις πλατείες και τους πεζόδρομους κ.λ.π. Εμείς καλούμε τους Μαρουσιώτες να ενισχύσουν τα τοπικά μαγαζιά και τους συμπολίτες μας μικρομεσαίους και όχι τις μεγάλες πολυεθνικές και τα κάθε λογής Mall.
Υ.Γ. Με μια πρόχειρη ματιά που ρίξαμε πάντως στα μαγαζιά της πόλης μας οι εκπτώσεις στις τιμές είναι πολύ καλές, υπάρχουν ευκαιρίες για αγορές φτηνών και ποιοτικών προϊόντων σε όλα τα είδη και μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσουμε καλλίτερα την πόλη μας και τους ανθρώπους της.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
http://www.amarysia.gr/index.php/el/%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-23/index.php?option=com_content&task=view&id=17341&Itemid=88

Δημοφιλείς αναρτήσεις