Μητρόπουλος: Προτείνω Δημαρά για περιφερειάρχη


Μητρόπουλος: Προτείνω Δημαρά για περιφερειάρχη
θα ήταν μια πολύ καλή υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής και θα έδινε μία διέξοδο σε όλο αυτό το κόσμο που παραμένει σταθερός στην αρχή του "Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα" σε όλο αυτό το κόσμο που δεν αποδέχεται τη λογική των μονόδρομων... τη μονεταριστική πολιτική του Δ.Ν.Τ της Ε.Κ.Τ, των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και του μνημονίου....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον δήμαρχο Αμαρουσίου, κύριο Πατούλη, που έχει φροντίσει να μετατρέψει την οδό Ευκαλύπτων (Ανάβρυτα) σε ένα απέραντο παρκινγκ κάθε πρωί από τις 7:30-9:30. Αυτό το έχει φροντίσει με το να διοχετεύει ΟΛΗ την κίνηση των αυτοκινήτων στο συγκεκριμένο δρόμο, μονοδρομώντας όλες τις παραλλήλους που βγάζουν στην οδό Πεντέλης όπως επίσης και την οδό Φοινίκων.

Επίσης, έχει αθετήσει προηγούμενη προεκλογική δέσμευση του για μονοδρομήσει τον εν λόγω δρόμο.



Αυτές του οι (μη) ενέργειες, σε συνδυασμό με τα σχολικά και τα αυτοκίνητα των γονέων των 4 σχολείων (!!) -10ο & 18ο Δημοτικό, 5ο Γυμνάσιο & Ουρσουλινες- που υπάρχουν στην περιοχή, δημιουργούν κάθε πρωί ένα αφόρητο 2ωρο για εμάς του κατοίκους με κορναρίσματα, σπασμένους καθρέπτες στα αμάξια μας και καυσαέριο από τα σχολικά των Ουρσουλινων που οι οδηγοί τους τα αφήνουν να δουλεύουν στο ρελαντί στο προαύλιο του σχολειού για ώρες. Δεν είναι λίγες οι φορές που η ουρά φτάνει το 1 χλμ. (!) δηλαδή μέχρι την οδό 25ης Μαρτίου.


Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε Πατούλη που μας κάνετε να νοιώθουμε κάθε πρωί ότι ζούμε πάνω στην Εθνική Οδό και να είστε σίγουρος ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές δε θα σας ξεχάσουμε…!



Ένας αγανακτισμένος κάτοικος της οδού Ευκαλύπτων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις