ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΙΑ....


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγκροτήθηκε στη πόλη μας (Μαρούσι) ο όμιλος πολιτικού και κοινωνικού προβληματισμού με το διακριτό τίτλο «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» από ενεργούς πολίτες με ανήσυχο πνεύμα , που ευελπιστούν με τη δράση τους να δώσουν ένα διαφορετικό τόνο, μια διαφορετική ματιά στα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία μας σήμερα.
Προσδοκούμε ότι δεν θα αποτελέσουμε έναν ακόμη συμβατικό σύλλογο από τους πάμπολλους που υπάρχουν στο Μαρούσι και τα Β. Προάστια, αλλά με την ευρύτητα πνεύματος που μας διακρίνει να επεκτείνουμε την δράση μας σε όλα τα καυτά προβλήματα που επιτακτικά ζητούν λύσεις στη συγκεκριμένη συγκυρία, να κινητοποιήσουμε ευρύτερες μάζες συμπολιτών μας, να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο, να αντιδράσουμε στην περιθωριοποίηση, την απάθεια, τον κοινωνικό αποκλεισμό.
Να συζητήσουμε, να αλληλοενημερωθούμε, να δράσουμε, να κινητοποιηθούμε Στόχος μας η πολυποίκιλη και πολυεπίπεδη παρέμβαση σε όλα τα καυτά προβλήματα που βιώνουν σήμερα οι πολίτες, την αναζήτηση λύσεων και την καλυτέρευση της ζωής μας στη δουλειά στο σπίτι στη γειτονιά. Στη δημιουργία σχέσεων αλληλεγγύης και συν αντίληψης για μια εναλλακτική και πιο δραστήρια ενασχόληση με τα κοινά πέρα και έξω από κόμματα, τοπικούς μηχανισμούς εξουσίας και καπελώματα...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις