"ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ"



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μαρούσι 11 Iανουαρίου 2012
Ο όμιλος κοινωνικού και πολιτικού προβληματισμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» στέκεται πάντα δίπλα στο λαό που δοκιμάζεται και πλήττεται βάναυσα από την αντιλαική πολιτική του Μνημονίου που εφαρμόζεται τα δύο τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Και ενώ οι πολίτες δεν προλαβαίνουν να συνέλθουν από τα απανωτά χαράτσια που τους βάζει η Κυβέρνηση έρχεται και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου με εισήγηση του Δημάρχου κυρίου Πατούλη να επιβάλει δυσβάσταχτες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη των κατοίκων του Αμαρουσίου που για τα μικρά διαμερίσματα η αύξηση φτάνει στο 70%. Δυστυχώς αυτή η απαράδεκτη αύξηση ψηφίστηκε και από τους δημοτικούς συμβούλους της μειζονος αντιπολίτευσης του Δήμου και όλοι μαζί καθίστανται υπόλογοι στον άνεργο στον μεροκαματιάρη και στον εργαζόμενο που αδυνατεί πλέον να ανταπεξέλθει με όρους αξιοπρεπούς διαβίωσης στη σημερινή συγκυρία .
Καλούμε το Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο να πάρουν πίσω τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη και να μην υποκρίνονται ότι τάχα βρίσκονται στο πλευρό του Μαρουσιώτικου λαού αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους μας.
Η «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» είναι πάντα στο πλευρο του αγωνιζόμενου ενεργού πολίτη για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τη διάλυση του κοινωνικού ιστού και να σταθούμε εμπόδιο στα σχέδια της Τρόικας που έχουν καταστρεπτικές συνέπειες στη ζωή μας.
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΑΝΘΡΩΠΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
Όμιλος Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις